jonge Harry Potter Daniel Radcliffe

Veronica Superguide logo
jonge Harry Potter Daniel Radcliffe

Revelio! Netflix hint op terugkeer Harry Potter!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het lijkt erop dat good guy Netflix binnenkort alsnog met alle Harry Potter-films over de brug komt!

Vorige maand ontstond er grote ophef toen we meldden dat alle Harry Potter-films begin november op Netflix zouden verschijnen. Netflix ontkende in alle toonaarden, maar hint nu zélf op een terugkeer van de tovenaarsleerling! Het lijkt erop dat alleen de datum niet klopte.

Op Twitter begint het account van Netflix Nederland vanuit het niets over Harry Potter, wat erop wijst dat Harry, Ron en Hermelien binnenkort weer te zien zijn op het streamingplatform. Een datum wordt er niet bij verteld maar koude decemberavonden met warme chocolademelk en Harry Potter klinken érg goed.

Alle Harry Potter-films op Netflix

Op zich zijn het mooie tijden voor Harry Potter-fans. Net5 is nét klaar met het uitzenden van de gehele reeks, voor echte fans is het natuurlijk nóg toffer om ze op elk moment te kunnen streamen, zonder reclame. Hopelijk maakt Netflix snel een datum bekend, want het was geen makkelijke week voor Potter-fans.

Reden voor een feestje, toch? Misschien tijd om tóch maar eens een Harry Potter-taart te bakken! Op het moment van schrijven staan de Harry Potter-films nog niet online. Mocht daar ineens verandering in komen, dan houdt Superguide je natuurlijk op de hoogte.

Lees verder