Renze Klamer presenteert nieuwe show van makers de Verraders

Renze Klamer werd vooral naar RTL 4 gehaald vanwege z'n talkshowtalent en meer dan dat deed hij ook niet bij de zender. Maar nu komt daar een nieuwe avonturenshow bij.

Renze Klamer
© Brunopress

Hoewel de Verraders maar moeilijk aan de man te brengen was in het begin, is het nu een doorslaand succes, zowel in Nederland als in veel andere landen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat RTL 4 een nieuwe show besteld heeft bij dezelfde makers. Weer wordt het een soort avonturenshow, al zijn er verder nog niet veel details over bekend. Wél krijgt Renze Klamer eindelijk iets anders dan een talkshow te doen.

Race naar de game master

In de summiere omschrijving die RTL gegegeven heeft over de nieuwe show Het Onbekende, herkennen we best wat elementen uit andere populaire shows als Wie is de Mol?, het kersverse Race Across the World en natuurlijk De Verraders, het programma van dezelfde makers. De deelnemers strijden tegen elkaar in een race door Slovenië om als eerste bij de game master aan te komen. Die game master is dus Renze Klamer.

Plottwists

De makers hebben ook goed gekeken naar Wie is de Mol?, want volgens de omschrijving zit het programma vol met 'dilemma's, plottwists en eliminaties'. Met name dit laatste seizoen deed Wie is de Mol? de kijker keer op keer versteld staan door allerlei plottwists, tot groot genoegen van de kijker.

Onbekende deelnemers

Over de deelnemers is op dit moment nog niets bekend, ook niet of het om bekende of onbekende Nederlanders gaat. Bij de Verraders werd kort geleden aangekondigd dat er een nieuw seizoen zou komen met onbekende Nederlanders, wat direct tot een enorm aantal aanmeldingen leidde.

De nieuwe serie Het Onbekende is vanaf 12 mei wekelijks te zien bij RTL 4.