Race Across The World valt in de smaak bij kijkers: 'Ik ben jaloers!'

Je zou door de vele flops van SBS6 bijna vergeten dat er ook nog leuke programma's op de buis te vinden zijn. Volgens kijkers is het nieuwe programma van RTL daar het perfecte voorbeeld van. De nieuwe versie van Peking Express, Race Across The World, valt meteen in de smaak: "Wat een fantastische reis!"

RATW

Twee maanden, vijf BN'er-teams en een monsterafstand om af te leggen; Race Across The World is het nieuwste programma op de buis. Onder andere Dominic Seldis, Bastiaan Ragas en Olga Commandeur besluiten alles in Nederland achter te laten om op groots avontuur te gaan aan de andere kant van de wereld. Het doel: als eerste koppel vanuit Mexico City aankomen in Ushuaia, de meest zuidelijke stad ter wereld. Kijkers zijn vrijwel meteen fan van het creatieve concept. 

Peking Express

Alhoewel... Creatief? Race Across The World heeft verdacht veel weg van Peking Express. Het programma met hetzelfde concept is al een hele tijd niet meer te zien op televisie en daarmee hebben trouwe fans nu weer een favoriet erbij. "Eindelijk weer eens een Peking Express", twittert een kijker.

De tekst gaat verder onder de tweets

'Wat een feest!'

Een ding is zeker: Race Across The World is werkelijk een verademing tussen alle tv-flops van de laatste tijd. Kijkers zijn groot fan van het programma en noemen het bovenal 'een fantastische ervaring'. "Je zal aan dit programma mee mogen doen... Wat een feest!", schrijft een kijker op Twitter. Klein minpuntje is volgens de kijkers de deelname van BN'ers. Dat is eigenlijk nog best positief, want het concept valt zo erg in de smaak dat zij ook graag mee willen doen: "Volgend seizoen geen BN'ers, please. Gun de gewone man ook eens wat!"

Race Across The World is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.