Spider-Man: Into The Spider-Verse

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spider-Man: Into The Spider-Verse

Releasedatum voor Spider-Man: Into The Spider-Verse 2

|
|

Laatste update:

Spider-Man: Into The Spider-Verse was dé beste superheldenfilm van 2018, en zag er door de fenomenale animatie magistraal uit. Al vrij snel na het verschijnen werd er een sequel aangekondigd, en de releasedatum weten we nu ook!

Het Twitter-account van Spider-Man: Into The Spider-Verse was de afgelopen dagen ineens opvallend actief. Gisteravond laat verscheen er ineens een zéér interessant berichtje! Een releasedatum voor Into The Spider-Verse 2!

Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 staat dus gepland voor 8 april 2022. Aangezien de eerste animatiefilm een enorm aangename verrassing was, zijn we erg blij met deze informatie. Wat we wél een beetje jammer vinden is dat het blijkbaar nog tweeënhalf jaar duurt voor de sequel verschijnt!

Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 gaat verder waar de eerste film ophield, en vertelt meer over het leven Miles Morales. In de eerste film opende de schurk Kingpin een portaal naar andere dimensies, waardoor verschillende versies van Spider-Man samen moesten werken om te overleven.

Hoe de verschillende Spider-personen in het tweede deel samenkomen is nog onbekend, maar we kunnen nu al niet wachten! Into The Spider-Verse is op dit moment te zien op Netflix, als je nog zin hebt in een gave superheldenfilm.

Spider-Man: Into The Spider-Verse 2

Er wordt óók gewerkt aan een spin-off die vooral gaat over de ‘Spider-vrouwen’ die we in de eerste film leerden kennen. Van de spin-off weten we nog bijna niets, behalve dat Gwen Stacy (Spider-Gwen), Jessica Drew (Spider-Woman) en Cindy Moon (Silk) de hoofdrol krijgen in deze film. Daarnaast zijn er ook nog (vage) plannen voor een televisieserie die op Into The Spider-Verse gebaseerd is.

Nu Tom Holland alsnog Spider-Man kan spelen in de films van Sony én Marvel ziet de toekomst er prima uit voor Spider-Man-fans!

Lees verder