Fuller House Seizoen 5 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fuller House Seizoen 5 op Netflix

Dit is wanneer je de laatste afleveringen van Fuller House kunt zien

|
|

Laatste update:

Aan alles komt een eind… Zo ook aan Fuller House! Dat de Netflix-serie zou stoppen, was al een poosje bekend. Het was alleen nog even wachten op de releasedatum van die laatste afleveringen. Gelukkig weten we inmiddels wanneer we het slot van het laatste seizoen van Fuller House op Netflix mogen verwachten!

Netflix-releasedatum slot Fuller House bekend

We lezen op Instagram dat het slot van Fuller House er aankomt. De tweede helft van het vijfde seizoen is vanaf 2 juni te zien op Netflix. Eindelijk! De eerste helft van dat seizoen staat namelijk al sinds december op de streamingdienst. Maar goed, we mogen eigenlijk niet klagen… Aangezien de opnames al een poosje afgerond waren, heeft Fuller House gelukkig niet te lijden gehad onder de uitbraak van het coronavirus. Sterker nog: de cast had zelfs tijd over om wat hilarische quarantainevideo’s te maken!

Van een Full House naar een Fuller House

Zoals de titel al doet vermoeden, is Fuller House de opvolger van de eighties/nineties sitcom Full House. We zien in deze sequel hoe het met de inmiddels volwassen dochter D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure) gaat. Zij betrekt met haar drie zoons het ouderlijk huis. Benieuwd of dat iconische huis in oude staat is gelaten voor Fuller House? Bekijk dan vooral deze trailer voor het vijfde seizoen van de serie.

De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Fuller House releasen op 2 juni op Netflix.

Lees verder