Rachel Hazes legt uit hoe het komt dat André zo vermagerd is

Rachel Hazes

André Hazes werd kort geleden weer eens gespot. Dat hij zijn gezicht weer eens liet zien, was niet het grootste nieuws, wél dat hij zo vermagerd was. Hoe dat komt? Zijn moeder Rachel Hazes gaf daar een antwoord op.

‘Herstellende’

Veel fans maakten zich zorgen nadat de foto's van de vermagerde André opdoken tijdens de repetities van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Volgens Rachel is er niks om ons zorgen over te maken. Aan weekblad Story vertelde ze dat haar zoon ‘herstellende’ is van corona en daarbovenop ook nog eens een zware griep te verduren kreeg.

Geen baardje meer

"Daarom zag hij er bij Holland Zingt Hazes zo anders uit. En hij heeft zijn baardje niet meer. Wellicht oogt hij daardoor magerder", vertelde zijn moeder. Gelukkig, dit zorgt ervoor dat we met z’n allen weer opgelucht adem kunnen halen. André woont op dit moment bij zijn moeder nadat zijn relatie stukliep. 

Geen contact

Wie ook te zien was bij de repetities van Holland Zingt Hazes was de oudere zus van André, Roxeanne. Rachel deed laatst een boekje open over het contact tussen haar en haar dochter. De twee zijn nog steeds niet on speaking terms

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.