Rachel Hazes over zoon André: 'Nog een lange weg te gaan'

Door Redactie
andre hazes
© RTL

André Hazes schittert momenteel in afwezigheid: hij heeft een mediapauze ingelast. Gelukkig heeft de zanger altijd nog zijn moeder Rachel Hazes om een lief woordje voor hem te doen. Vanavond vertelde Rachel aan RTL Boulevard dat het "heel goed" met André gaat, maar dat er ook nog ruimte blijft voor verbetering. 

'Een lange weg te gaan' 

André Hazes zit al een paar maanden thuis bij zijn moeder Rachel op de bank, na een roerig verloop van zijn liefdesleven en geruchten over psychische problemen. "Voor mij is het belangrijkst dat hij goed in zijn vel komt te zitten", vertelt Rachel aan verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard. "Waar hij dan zit, maakt me niet uit. Als ik maar weet dat het goed met hem gaat. En dat is nu momenteel bij mij." Hoe lang de kleine jongen van Rachel bij haar thuis blijft, is nog niet duidelijk. "André heeft nog een lange weg te gaan." 

'Ik ben niet leuk voor een man' 

Door alle zorg voor haar zoon heeft Rachel nauwelijks nog tijd voor haar eigen liefdesleven: "Zal ik jou eens eerlijk zeggen? Ik ben zo druk dat ik gewoon niet leuk ben voor een man. Ik heb gewoon geen tijd." Rachel grapt daarna nog suggestief dat het aan de aanwezigheid van haar zoon kan liggen: "Dankjewel André! Haha."  

Gelukkig heeft Rachel dus wel tijd om voor André te zorgen. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.