Rachel Hazes doet boekje open over contact Roxeanne

Rachel Hazel en Roxeanne Hazes
© Brunopress

Hoe zit het eigenlijk tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne? Zijn die nog steeds niet on speaking terms? Inderdaad, geeft Rachel eerlijk toe in Story.

Wie ook maar een béétje showbizznieuws volgt, weet dat Rachel en haar dochter al jaren geen contact meer hebben. De precieze reden van hun bonje is niet bekend. Hoe dan ook: "Een moeder moet er voor haar kinderen zijn", vindt Rachel. "En ik ben er voor hen! Mijn deur staat altijd voor hen open. Dat geldt ook voor Roxeanne."

Contact tussen Rachel en Roxeanne

Momenteel is dat contact er niet. "Maar wanneer zij besluit te komen, is ze altijd welkom.Rachel, die over een paar jaar in de anonimiteit gaat, denkt dat de twee elkaar uiteindelijk wel weer vinden. "Ik respecteer haar besluit. Loslaten is ook houden van en dat contact komt vanzelf wel weer. Ik laat iedereen daarin vrij."

Sneer

Af en toe schiet de vlam weer even in de Hazes-pan, zoals vorig jaar, toen Rachel en plein public een harde sneer uitdeelde aan haar dochter. Roxeanne houdt zich iets meer op de vlakte, maar heeft ook wel eens flink uitgehaald. Zo was ze vorig jaar nog kapot van de André Hazes-docu van AVROTROS, waar privébeelden inzaten die er volgens Rox écht niet in hadden mogen zitten (Rachel werkte wel mee aan de docu).