André Hazes is er weer! Hier is hij gespot...

Door Redactie
Andre Hazes
© Brunopress

He is back! André Hazes is weer gespot. In september 2021 laste de zanger een pauze in vanwege een burnout, maar hij lijkt weer alive and kicking. André is gisteravond gezien bij de repetities van de Holland Zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome. 

Gefileerd door 'hazoloog' Yvonne

Vorig jaar besloot André na een roerige periode eventjes rust te nemen. Hij was de favoriete prooi van showbizzhyena Yvonne Coldeweijer - die door De Mediacourant heel toepasselijk is omgedoopt tot "Hazoloog", omdat ze zo veel over de familie afweet. André's management liet weten dat de zanger kampte met emotionele burnoutklachten en tijd nodig had om weer op krachten te komen.

Andre Hazes
© Brunopress
Andre Hazes
© Brunopress

'Thuis' in de Ziggo Dome

Maar André is back. Goed en wel. Er gingen al geruchten dat de zanger zijn opwachting zou maken in de Ziggo Dome. En ook Roxeanne Hazes gaf bij RTL Boulevard al aan dat ze het "ontzettend jammer" vond dat Dré er nog niet bij was. "Ik denk gewoon dat het belangrijk is dat hij herstelt op welke manier dan ook. Dat is gewoon het belangrijkste nu." 

Op meerdere kiekjes op Instagram is te zien hoe André Hazes still standing is. Meerdere mensen, waaronder 'Dutch Performante' Chahid Charrak, plaatsten een foto van zichzelf met hem op hun kanaal.  

Al die weken op de bank bij moeder Rachel hebben André Hazes blijkbaar goed gedaan.