Rachel Hazes, Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rachel Hazes, Bridget Maasland

Familie-Kluivert ‘ontvoert’ gestrande Rachel Hazes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Rachel Hazes liet een aantal dagen geleden weten dat ze momenteel in Spanje zit. Een land dat door de coronacrisis haar grenzen sloot en het dagelijks leven zowat stillegde. Gelukkig is ze inmiddels opgevangen door de familie-Kluivert!

Rachel, die zich recent nog uitliet over de hernieuwde liefde tussen zoon André en zijn Monique, noemde de situatie in Spanje eergisteren nog "eng en gek". "Zo belangrijk dat iedereen binnen blijft", schreef ze op insta. Haar eigen zoon is overigens teruggekomen op zijn corona-standpunt: hij denkt er nu hetzelfde over als zijn moeder.

Ontvoerd

Rachel, die met haar vriend Mike in Spanje verblijft, is nu in goede handen bij de familie-Kluivert. "Ze is ontvoerd door haar goede vriendin Rossana Kluivert", onthulde mediaverslaggever Rob Goossens gisteren in RTL Boulevard. "Die heeft gezegd: 'Rachel, je hebt last van je luchtwegen, dat is met dat coronavirus best wel tricky. Dus jij komt naar ons in Barcelona!' Rachel is natuurlijk een beetje eigenwijs, dus die had daar niet heel veel zin in. Maar ze heeft het uiteindelijk wel gedaan."

Barcelona

Rob Goossens sprak ook nog even met Rachel zelf. "Ze heeft vandaag last van haar stem, dus ze mag van haar dokter eigenlijk niet praten, maar drie woorden kan wel", vervolgt hij. 'Dré' en 'Rox' hoeven zich géén zorgen te maken om hun moeder. "Ze is toch stiekem wel blij dat Rossana heeft gezegd van: je moet hierheen komen. Ze zit daar dus met de hele familie Kluivert in een fijn huis. Ze zei dat we ons over haar geen zorgen hoeven te maken." Dat Rossana een echte bff is, bleek wel toen ze ook werd uitgenodigd op het vijftigste verjaardagsfeest van Rachel een tijdje terug!

Lees verder