Quest for the Throne: voorspel wat het laatste GoT seizoen ons brengt!

Veronica Superguide logo
Quest for the Throne: voorspel wat het laatste GoT seizoen ons brengt!

Quest for the Throne: voorspel wat het laatste GoT seizoen ons brengt!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We zijn natuurlijk mega-excited voor het nieuwe (en helaas ook laatste *snik!*) seizoen van Game of Thrones, maar nu komt er nog iets leuks bij. Je kunt namelijk meedoen met een wedstrijd waarin je voorspellingen doet over wat er allemaal gaat gebeuren in het laatste seizoen. Tijd om al je GoT-kennis in te zetten dus! 

Quest for the Throne

Voor de fans van Game of Thrones heeft Ziggo een gaaf spel ontwikkeld, dat heel toepasselijk Quest for the Throne heet. Hier kunnen de echte fans hun kennis delen over wat het laatste seizoen ons gaat brengen. Het idee is dat je voor de start van het seizoen een aantal stellingen beantwoordt, daarna krijg je voor elke aflevering een nieuwe vraag. Je kunt het vergelijken met een soort WK-poule, maar dan beter. Bovendien kun je ook nog epische prijzen winnen: GoT-jacks, GoT-versies van Risk, Funko-sets en GoT-kaartspellen! 

Wat voorspelt Nederland?

Wat vooral leuk en interessant is om te zien, is wat de rest van Nederland voorspelt. Ziggo heeft een pagina online geknald waarop precies te zien is hoeveel stemmen personages hebben gekregen, hoe mensen over stellingen denken en wat voor plot twists er verwacht worden. 

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones is vanaf 15 april te zien bij Ziggo. Om alvast in de stemming te komen kun je hier de trailer bekijken. Mocht je tijdens het invullen van de Quest of the Throne twijfelen over wie er op de Iron Throne eindigt, wij hebben vast een lijstje gemaakt met de grootste kanshebbers

Lees verder