Eindelijk! De eerste Game of Thrones seizoen 8 trailer is er!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eindelijk! De eerste Game of Thrones seizoen 8 trailer is er!

Eindelijk! De eerste Game of Thrones seizoen 8 trailer is er!

|
|

Laatste update:

De hebben er 96023 winters op moeten wachten maar hij is dan toch eindelijk hier: de eerste trailer van Game of Thrones seizoen 8! Dit wordt het allerlaatste seizoen van de wereld veroverende HBO-serie dus de verwachtingen zijn hoger dan de muur van de Night’s Watch.

Het is winter in Westeros en het ondode leger van de Night King rukt op naar het zuiden. Zelfs de machtige muur van de Night’s Watch kon het leger ijszombies niet tegenhouden. Het achtste seizoen van Game of Thrones zal dus grimmig beginnen. 

Hier is de Seizoen 8 trailer!

Eindelijk teamwork in Game of Thrones

Jon Snow, Daenerys Targaryen, Brienne of Tarth, Tyrion Lannister, Arya Stark en zelfs Jaime Lannister gaan samenwerken om de kille dreiging uit het noorden tegen te houden. Ondertussen blijft Cersei Lannister haar eigen agenda voeren en denkt ze dat ze de winter (en de Game of Thrones) kan overleven in King’s Landing.

Een en al actie

We hebben extra lang moeten wachten op seizoen 8 van Game of Thrones, omdat de makers de serie met het knal willen eindigen. Eén aflevering zal sowieso van begin tot eind uit actiescènes bestaan; een nieuwe mijlpaal na de vele indrukwekkende veldslagen die Game of Thrones al legendarisch maakten.

15 april start het op Ziggo

15 april gaan we het meemaken: dan verschijnt de eerste aflevering via Ziggo. We hebben de datum nu al met onze rode Game of Thrones-pennen in onze Game of Thrones-agenda’s gezet en kunnen niet wachten tot we in onze Game of Thrones-snuggies op de bank kunnen zitten voor het spektakel!

Lees verder