Reservoir Dogs cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Reservoir Dogs cast

Quentin Tarantino: Reservoir Dogs-reboot als laatste film?

|
|

Laatste update:

Quentin Tarantino wil nog één film wil maken. Na zijn tiende film gaat hij met pensioen. Om eruit te gaan met een knal moet die laatste film natuurlijk wel enorm spectaculair worden. Iets als een reboot van zijn debuutfilm Reservoir Dogs, misschien?

Quentin Tarantino gaat met pensioen

Quentin Tarantino houdt vol: zijn tiende film wordt zijn zwanenzang. Hij wil stoppen op zijn hoogtepunt. De Oscar-winnende regisseur herhaalde zijn eerdere statement in Real Time met Bill Maher. In datzelfde gesprek laat Tarantino zich ontvallen dat hij een tijdje gespeeld heeft met een bijzonder idee voor zijn laatste film. Hij wilde een reboot maken van een van zijn eigen films: Reservoir Dogsbijna onze favoriete film van de regisseur!

Een overrompelende debuutfilm

Reservoir Dogs (1992) was de eerste film van Tarantino. Volgens ons is het één van de meest overrompelende debuutfilms ooit gemaakt. Reservoir Dogs is loeispannend en op sommige momenten ook nog ontzettend grappig – mede dankzij de geweldige personages. En dat terwijl deze moderne klassieker voor Hollywood-begrippen voor een habbekrats is opgenomen. Wat zou Tarantino dan wel niet met een hele zak geld kunnen doen?

Win het weekend van je dromen!

Wat wordt de 10e film van Tarantino?

Helaas zullen we het waarschijnlijk nooit weten. Het idee voor een Reservoir Dogs-reboot blijft namelijk slechts dat: een idee. De regisseur laat weten dat hij uiteindelijk van het idee afzag. Die tiende en laatste film van Tarantino blijft dus nog even een geheim…

Gelukkig ligt het boek dat de meesterregisseur heeft geschreven, gebaseerd op zijn megahit Once Upon A Time In Hollywood, wel bijna in de winkel!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder