Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt

Preview: Eric in de put bij Heel Holland Bakt!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Pannenkoeken bakken… het lijkt simpel, maar in Heel Holland Bakt zit er natuurlijk een addertje onder het gras!

Het thema van de nieuwe aflevering van Heel Holland Bakt is… koek! André van Duin legt even uit hoe ze op het thema gekomen zijn.

Met een koek kun je alle kanten op, maar uit de promo’s leiden we af dat er vanavond pannenkoeken, meringues én kano’s gebakken worden. Ellen en Thijs grappen lekker over een “rauwe kano” én over de zachte G van Robèrt. Hopelijk komt het jurylid er niet achter, want dan zijn de kano’s… gaar.

In de vorige aflevering van Heel Holland Bakt leek het erop dat Eric zijn bakplafond een beetje bereikt had. Sabine zit ook aardig in de buurt van de gevarenzone, maar je weet het natuurlijk nooit zeker! Janny merkt fijntjes op dat het werkblad van Eric er nogal “paniekerig” uitziet, en de bakker bevestigt dat. We vrezen met grote vrees voor de Beer uit Oppenhuizen.

Heel Holland Bakt (en Strest!)

Met een paar indrukwekkende baksels kun je zó weer bovenaan staan. Op dit moment lijken Elizabeth en Thijs favoriet… Ze moeten wel een beetje uitkijken, want in de vorige uitzending leek met name Elizabeth een beetje gemakzuchtig. Als je tijd over hebt... heb je misschien niet genoeg gedaan!

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Lees verder