heel holland bakt hhb oven rook Elizabeth

Veronica Superguide logo
heel holland bakt hhb oven rook Elizabeth

O nee… Het wordt steeds ingewikkelder in Heel Holland Bakt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het is vanavond alweer tijd voor de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. De kandidaten moeten vlechten... of knopen… En dat blijkt enorm ingewikkeld te zijn!

Knopen of vlechten in HHB?

Hoewel de opdrachten vorige week al vrij ingewikkeld waren – zeker voor die arme Sabine - wordt het deze week nog ingewikkelder. Het thema van de komende aflevering van Heel Holland Bakt is zelfs: Ingewikkeld! Je ziet het thema bijvoorbeeld terug in de technische opdracht, waarbij de bakkers een brioche feuilletée moeten maken. Dat klinkt niet alleen ingewikkeld, maar is ook enorm ingewikkeld! De bakkers moeten namelijk zonder uitleg toch een mooie knoop (of vlecht?) maken.

Zwetende kandidaten en rokende ovens 

In de preview hierboven zien we zwetende kandidaten en rokende ovens… Hopelijk weten de amateurbakkers zich te herpakken voor het spektakelstuk! Dat wordt namelijk een binnenstebuiten-taart. Deze moet er aan de binnenkant anders uitzien dan aan de buitenkant én er moet een mooi patroon in zitten. Kan aan ons liggen, maar ook dat klinkt… behoorlijk ingewikkeld!

Heel Holland Bakt is elke zondag om 20.25 te zien op NPO 1. Tot het vanavond zover is, vermaak je je natuurlijk met onze toplijsten! We vertellen je namelijk graag hoe het nu met de oud-winnaars van het bakprogramma is. Ook zochten we al eens voor je uit wat er met al die overgebleven taarten gebeurt na de uitzendingen.

Lees verder