Outlander

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Outlander

‘Prequelserie Outlander in de maak’

|
|

Laatste update:

We wacht nog op seizoen 6 van de spannende (en hitsige!) serie Outlander, maar vanuit Amerika klinkt goed nieuws. De voorbereidingen worden getroffen voor een níeuwe Outlander-serie: een prequel.

Volgens de Amerikaanse site Variety begint het werk aan een nieuwe Outlander-reeks zéér binnenkort. Showrunner Matthew Roberts begint ergens in de komende weken met het schrijven van de serie.

Waar de Outlander-prequel precies over gaat is nog niet bekend. Outlander is gebaseerd op de boeken van schrijfster Diana Gabaldon. Ze werkt zelf momenteel aan een prequelroman, die draait om Brian Fraser en Ellen MacKenzie: de ouders van Outlander-held Jamie Fraser. Of de nieuwe serie daar ook over gaat is nog onduidelijk.

Binnenkort: Outlander seizoen 6!

Eerst kunnen we dus nog genieten van Outlander seizoen 6. Dit begint al op 6 maart in Amerika, waarna de afleveringen de volgende dag bij Ziggo te zien zijn. Uiteindelijk verschijnt Outlander seizoen 6 ook op Netflix, maar daar is nog geen datum van bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Seizoen 6 van de spannende serie is iets korter dan we gewend zijn, en bestaat uit acht afleveringen. Door de coronacrisis waren de opnames erg lastig, maar geduld wordt beloond! Het zevende seizoen wordt waarschijnlijk juist langer als compensatie. Hier vind je een lijst van de beste Outlander-afleveringen tot nu toe!

Lees verder