Hilary Swank en Gerard Butler in P.S. I Love You

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hilary Swank en Gerard Butler in P.S. I Love You

Postscript: vervolg voor P.S. I Love You

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

P.S. I Love You was één van de grootste tranentrekkers van het afgelopen decennium. Inmiddels zitten je traanbuizen hopelijk weer vol, want er komt een sequel op de onvergetelijke dramafilm!

In P.S. I Love You overlijdt Gerry (Gerard Butler) aan een hersentumor, en laat hij zijn vrouw Holly (Hilary Swank) achter als weduwe. Holly is ontroostbaar en raakt in een zware depressie totdat ze ineens een briefje krijgt; geschreven door haar overleden man! Soms is het een beetje cheesy, maar dat is helemaal niet erg; romantiek is van alle tijden, zelfs al is het postuum.

Vóór zijn dood stelde Gerry een heel plan op om Holly uit de put te helpen, en regelde hij een reis naar Ierland met haar vriendinnen. Door de berichten van Gerry, steevast afgesloten met 'P.S. I Love You', vindt Holly uiteindelijk weer wat levensvreugde en de kracht om dóór te gaan.

P.S. I Love You is gebaseerd op de gelijknamige roman van Cecelia Ahern, die een enorme bestseller werd in 2004. Een vervolg op dit boek, Postscript (ook bekend als De P.S. I Love You Club) verscheen in 2019.

P.S. I Love You

In het vervolg heeft Holly weer een redelijk normaal leven totdat ze uitgenodigd wordt voor een podcast, en daarin vertelt over haar avontuur met de brieven van Gerry. De uitzending wordt een enorm succes en opeens vragen allerlei mensen aan Holly hoe ze zélf hun geliefde kunnen verrassen na hun overlijden. Door alle drukte wordt Holly weer herinnerd aan het pijnlijke verleden en dreigt ze weer in een depressie te raken…

Filmmaatschappij Alcon Entertainment (ook verantwoordelijk voor P.S. I Love You) heeft de filmrechten gekocht en is van plan om van Postscript óók een bioscoopfilm te maken. Het zal dus nog even duren, maar er wordt al aan de film gewerkt. Officieel is nog niet bekend of Hilary Swank weer terugkeert als Holly. Swank was echter bijzonder positief over Postscript, en heeft tegenover Ahern al aangegeven dat ze dolgraag in de sequel zou willen spelen.

Lees verder