Imanuelle Grives in Dropje

Veronica Superguide logo
Imanuelle Grives in Dropje

Pijnlijk! Zapp lanceert kleuterserie Dropje met Imanuelle Grives

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Update

De NTR heeft een reactie gegeven op de Imanuelle Grives-ophef. De omroep zegt dat er intern "best wat discussie" was over of Dropje uitgebracht moest worden. "Maar het is een waardevolle kleuterserie en we vinden het belangrijk die op televisie te brengen”, aldus een woordvoerder. "We denken bovendien dat ouders goed in staat zijn onderscheid te maken tussen een actrice en de rol die ze speelt.”

Oorspronkelijk bericht

Imanuelle Grives is binnenkort te zien in de nieuwe kleuterserie Dropje en het lijkt erop dat Zapp daar het liefst geen woord over zegt! Over dropjes gesproken, uit afgelopen zomer bleek dat Imanuelle misschien zelf een snoepwinkel wil beginnen...

Opgepakt

Grives werd 21 juli op het Belgische dansfestival Tomorrowland opgepakt wegens het bezit van verschillende soorten drugs. Er werd een enorme hoeveelheid XTC, MDMA, cocaïne en ketamine gevonden. Volgens Imanuelle Grives was ze aan het oefenen voor een rol als drugsdealer. Zou dat dan misschien voor Dropje geweest zijn? Dat heeft dan niet goed uitgepakt en ze zal waarschijnlijk niet in een vervolg op Dropje te zien zijn: er is 2 jaar cel tegen de actrice geëist.

Bekijk hieronder de trailer van Dropje

Zapp houdt het stil

Zapp laat via een YouTube-trailer stilletjes weten dat de actrice vanaf maandag 9 december te zien is in de kleuterserie, maar nergens in de YouTube-beschrijving wordt haar naam genoemd. Het lijkt erop dat Zapp geen aandacht wil vestigen op de actrice, nu ze door sommige mensen wellicht niet als het beste rolmodel wordt gezien.

Bizarre situatie(s)

"Dropje weet op zijn unieke, grappige en vaak onlogische manier mensen uit bizarre situaties te redden" staat in de beschrijving van NPO. Of het schattige wezentje ook Imanuelle uit haar lastige situatie kan redden, is te betwijfelen.

Lees verder