Actrice Imanuelle Grives hangt een fikse straf boven het hoofd voor drugshandel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Actrice Imanuelle Grives hangt een fikse straf boven het hoofd voor drugshandel

2 jaar cel geëist tegen Imanuelle Grives

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Update

Het Belgische openbaar ministerie eist 2 jaar cel en een boete van 1000 euro tegen Imanuelle Grives. Een 'geëmotioneerde' Imanuelle Grives pleitte via haar advocaat in de rechtszaal voor een werkstraf. De rechter doet 8 november uitspraak.

Oorspronkelijk artikel

Actrice Imanuelle Grives moet vandaag voor de rechtbank in Antwerpen verschijnen omdat ze beschuldigd wordt van drugshandel. De 34-jarige werd 21 juli op het Belgische dansfestival Tomorrowland opgepakt omdat ze een enorme hoeveelheid verboden middelen bezat. Xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine volgens het openbaar ministerie. En op Imanuelle’s logeeradres vonden ze ook nog amfetamine, GHB en cannabis.

Acteren als drugsdealer

Wat de zaak extra bizar maakt, is dat Imanuelle Grives beweert dat ze onderzoek deed voor een rol als drugsdealer. Het OM had daar echter geen boodschap aan en liet haar alsnog brommen in een ‘on-europees slechte’ Antwerpse gevangenis. In september kwam Imanuelle Grives vrij in afwachting van haar proces.

Is Imanuelle Grives aanwezig bij de zitting?

Het is nog onduidelijk of de actrice bij de zitting aanwezig is. Twee vriendinnen van haar werden ook aangehouden maar Imanuelle heeft gezegd dat alle verantwoordelijkheid bij haar ligt. Grives verloor al wat werk door de aanhouding, waaronder een rol in het nieuwe seizoen van SpangaS.

Lees verder