mafs jan birgitte kim antoine married at first sight mafs koppelsweekend diner

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
mafs jan birgitte kim antoine married at first sight mafs koppelsweekend diner
Married at First SightTVRTL

Pijnlijk moment Married At First Sight-Birgitte en Jan: ‘Je weet niks’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Tijdens het koppelsweekend in Married At First Sight was er ook een diner geregeld voor de zeven koppels. Dat had heel romantisch kunnen zijn… maar helaas zakte de temperatuur tussen Birgitte en Jan naar het absolute nulpunt.

MAFS-koppelsweekend deel twee

Vanavond was het tweede deel van – tot dusver heftig verlopen – koppelsweekend van Married At First Sight te zien. Onderdeel daarvan was een diner: er stonden zeven tafels gedekt voor de koppels. En aangezien het tussen een aantal stellen niet meer lekker botert, zorgt zo’n etentje natuurlijk voor een hoop ongemakkelijke momenten…

Birgitte en Jan

Birgitte vraagt Jan naar de boksles, die hij eerder die dag gevolgd heeft. Hij houdt zijn antwoorden echter enorm kort en dat vindt Birgitte jammer. Zeker omdat er om hen heen wél gezellig gekletst wordt. Ze besluit een laatste poging te wagen: “Ik weet niet of je er überhaupt nog iets over wil zeggen of dat je denkt: het is goed zo?” Jan antwoord dat het zo wel goed is.

'Dat weet je toch niet'

Kim ziet dat het stilvalt bij Birgitte en Jan – die hoopte een 'verzorgd vrouwtje' te vinden – en mengt zich in het gesprek. Ze vraagt Jan of hij achteraf iets anders had willen doen. Birgitte haakt in: zou Jan überhaupt nog wel een keer mee willen doen? Jan antwoordt bevestigend: “Dat weet je toch niet. Misschien gaat het dan wel of misschien niet, dat weet je niet.” Birgitte reageert: “Nee, dat klopt. Je weet niks…” Kim barst daarop keihard in lachen uit! Maar dan blijkt dat Birgitte eigenlijk nog niet helemaal uitgesproken was: “Nee, je weet niks uiteindelijk.

Birgitte besluit de ongemakkelijke situatie te doorbreken door haar glas te heffen: “Op een leuke avond”, zegt ze.

Morgen om 20:30 uur is de laatste aflevering van Married At First Sight 2022 te zien op RTL 4. Nu al benieuwd hoe het afloopt tussen Jan en Birgitte? We vertellen je graag of het stel getrouwd is gebleven!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder