Piet Paulusma neemt binnenkort afscheid van SBS6...

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Piet Paulusma neemt binnenkort afscheid van SBS6...

OMG! Binnenkort de laatste keer Piets Weer!

|
|

Laatste update:

SBS6 haalt flink de bezem door het personeelsbestand, waardoor de onverwoestbare Piet Paulusma binnenkort het veld ruimt. De laatste aflevering van Piets Weer verschijnt op 30 december…

Tegenover Nu.nl bevestigt Paulusma dat hij op 30 december voor het laatst te zien is op SBS6. De weerman is van plan om vóór zijn afscheid een soort afscheidstournee te doen, door alle Nederlandse provincies.

De vernieuwingsdrang bij SBS6 betekende ook al het einde van Hart Van Nederland-veteranen Gallyon van Vessem en Selma van Dijk. Het vertrek van Piet Paulusma werd al eerder bekendgemaakt, maar nu weten we ook dat hij op 30 december zijn laatste ‘oant moarn’ uitblaast. Op SBS6 althans: de weerman is zelf niet van plan om te stoppen.

Piet Paulusma begon zijn weerbericht eigenlijk als hobby, toen hij manager was bij KPN, in de jaren 90. Paulusma had nooit het idee dat hij weerman zou worden, maar het kwam toevallig op zijn pad. Hij draaide als DJ in clubs en discotheken, totdat SBS hem belde om Piets Weer te komen doen. De rest is geschiedenis!

Piets Weer

Paulusma bracht ons elke dag de vooruitzichten vanaf een andere plek in ons land. Soms een beetje aangeschoten bij een buurtbarbecue…

…of gezellig op de camping!

Hoewel Paulusma niet blij is met de gebeurtenissen, liggen er volgens de weerman ‘allemaal aanbiedingen voor hem klaar’. We hopen voor hem dat het allemaal goed komt, maar we gaan zijn traditionele ‘Oant Moarn’ behoorlijk missen! Omroep MAX schijnt geïnteresseerd te zijn in Piet Paulusma maar de gesprekken verlopen nogal… stroef, naar het schijnt.

Lees verder