Piet Paulusma

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Piet Paulusma

Piet Paulusma te duur voor MAX? "Ik weet helemaal niks"

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het leek een mooie overgang voor Piet Paulusma: ontslagen bij SBS6, maar gelijk welkom bij Omroep MAX. Afgelopen donderdag liet Jan Slagter in het AD weten dat deze soepele overstap waarschijnlijk toch niet gaat gebeuren. Piet is namelijk te duur: "Het geld dat wij hebben bij Omroep MAX en wat Paulusma vraagt, ligt te ver uit elkaar."

De weerman reageerde verrast op het bericht in de ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 10. "Ik weet helemaal niks", liet Paulusma weten. Het nieuws komt voor de weerman als een donderslag bij heldere hemel. "Ik had er wel zin in. Ik heb ook nooit nee gezegd." 

Detective Paulusma 

Piet gaat echter niet bij de pakken neerzitten en wil uitzoeken hoe het nu precies zit, vertelt hij aan Omroep Fryslân“Ik weet alleen dat er een gesprek geweest is tussen MAX en degene die gesprekken voor mij voert. Mij is verteld dat er een tweede gesprek zou komen. Nu lees ik in de krant dat het met MAX niets wordt, dat we te ver uit elkaar liggen. Daar wist ik niets van. Het wordt een drukke dag om uit te zoeken wat er nu precies aan de hand is.” 

Opties zat 

Mocht het toch niets worden met Omroep MAX dan heeft de weerman gelukkig nog genoeg andere mogelijkheden in het verschiet. "Er liggen allemaal aanbiedingen", laat Paulusma weten. Het iconische 'Oant Moarn' hoeven we hopelijk niet lang te missen! 

Lees verder