Patty Brard, Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard, Gordon

Patty sneert naar Gordon: 'Naast de pot gepiest'

|
|

Laatste update:

Patty Brard vindt het maar niets dat Gordon loopt te zaniken over (het niet krijgen van) een Edison-nominatie. Dat maakte ze gisteren luid en duidelijk kenbaar in Shownieuws. Want: waarom zou je überhaupt iets zeggen over iets dat je niet krijgt? 

Gordon en Patty Brard leken vorig jaar nog twee handen op één buik, maar die liefde was gisteravond in Shownieuws wel héél ver te zoeken.

Strelen van de ego

Patty Brard staat duidelijk niet achter de relaas van haar SBS-collega. "Dat vind ik dan ook weer... Waarom moet je het allemaal zeggen? Alles melden over wat je niet krijgt." Nee, dat komt er niet in bij de presentatrice. "Het is al geweest. Je hebt gewoon naast de pot gepiest, zeg maar. Ik snap wel dat je wil dat je ego gestreeld wordt, maar..." Kans om haar zin af te maken krijgt ze niet, want Ronald Molendijk komt er doorheen. "Het is een beetje: wie vraagt wordt overgeslagen."

Tegengeluid van Natacha

Gelukkig kan Gordon rekenen op de steun van Natacha Harlequin. Die neemt het als enige voor hem op. "Het gaat er wel om van: koester je mensen. Hij zegt niet: 'kom maar door met die 10 Edisons. Ik heb alvast een plekje in mijn woonkamer'. Het gaat om een nominatie." En daarom vindt ze zijn bericht ook niet om te bedelen, maar haast logisch. "Je kunt ook denken dat hij het gewoon out in the open zegt in plaats van dat hij drie marionettes naar een meneer of mevrouw stuurt om daar te lobbyen." Tja, daar zit ook wat in!

Bekijk hier de aflevering terug.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder