Gordon, rechtszaak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon, rechtszaak

Gordon is woest: 'Ik word al 30 jaar genegeerd'

|
|

Laatste update:

Artiesten als Rob de Nijs, Akwasi, Di-rect en Eefje de Visser sleepten gisteravond een heuse Edison binnen. En dat gaat aan het hart van Gordon. De organisatie negeert hem - volgens Gordons zeggen - al dertig jaar en daar wil hij nu toch wat over kwijt.

"Wederom wil ik de Edison-commissie bedanken! Want 30 jaar iemand negeren is ook een Edison waard", begon hij gisteravond zijn relaas op Instagram.

Aanfluiting in 30-jarige carrière

De zanger heeft geen idee hoe dit kan. "Wellicht ben ik aan hun aandacht ontsnapt afgelopen 30 jaar hahaha. Of heb ik me misschien te vaak negatief uitgelaten over de gang van zaken", schrijft hij gekscherend. Wat het ook is, hij snapt er niets van "Weet je, ik ben nu 52 en heb alle successen bereikt zonder de erkenning uit die hoek. Maar het is wel een aanfluiting dat in 30 jaar carrière er niet eens een nominatie is geweest."

'Lachwekkende farce'

Toch gunt hij het 'winnaar' Rob de Nijs wel. "Ik had net tranen bij Rob de Nijs die hem dubbel en dwars verdiend, maar ik vraag me werkelijk af waarom ik al die jaren steevast ben genegeerd." De zanger die er misschien wel een wijntje op heeft gedronken, is het dan ook spuugzat. "Ik heb niets meer te verliezen, want dat doe ik dus al 30 jaar blijkbaar. Maar wat een lachwekkende farce deze hele Edison! Misschien vinden mensen me weer zeiken of klagen, jammer. Maar als je zo lang meeloopt in de muziekindustrie is dit gewoon absurd." En uiteraard ontbreekt de befaamde hashtag 'stophemwaardezonnietschijn' ook niet.

Toto wordt Edison

De reacties onder zijn uithaal verschillen behoorlijk. De één vindt dat Gordon inderdaad niet zo moet zeiken, maar een ander heeft wel een goed idee. "Je had Toto gewoon de naam Edison moeten geven. Dan had je er alsnog één gehad en nog een veel leukere ook." De vraag is of Gordon daar nu om kan lachen, maar hé slim bedacht is het wel! Toto zorgt namelijk wel voor die positieve noot.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder