Gordon, rechtszaak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon, rechtszaak

Gordon eerlijk over drugs- en drankgebruik: ‘Drink wel een wijntje'

|
|

Laatste update:

Gordon is inmiddels alweer een hele poos clean! Of nou ja, ‘clean’… Het is maar net hoe je die term interpreteert. In zijn podcast De GorDonDiablo Show maakt de zanger namelijk bekend toch nog wel eens te zondigen…

Is Gordon nog steeds clean?

Gordon reisde in de zomer van 2019 naar Zuid-Afrika om voor eens en altijd af te kicken van zowel drank als drugs. Dat is dus alweer bijna twee jaar geleden! In de podcast De GorDonDiablo Show blikt de zanger terug: "Ik heb een drugs- en drankprobleem. Daar heb ik ook hulp voor gehad." De zanger wilde voor eens en altijd klaar zijn met alcohol en drugs. Jammer genoeg bleek het toch lastig te zijn om de verdovende middelen definitief te laten staan… Zo biechtte Gordon eerder al op dat hij tijdens de coronacrisis een terugval had.

We zijn daarom reuzebenieuwd hoe het nu gaat! Weet Gordon sinds die terugval wél clean te blijven?

Dé podcast over series en films!

"Wijntje, wijntje, wijntje"

Op de vraag of Gordon clean is, kan hij toch niet volmondig “ja” antwoorden. Gordon blijkt af en toe nog wel een drankje te drinken: "Sinds afgelopen 1 januari ben ik weer clean. Nou ja, een wijntje, wijntje, wijntje, ja", geeft hij toe. "Als ik het heb over clean, dan heb ik het over drugs."

We zijn in ieder geval blij om te horen dat Gordon zich verre van drugs houdt! Dat is namelijk ook in het belang van zijn schattige huisgenootje Toto!

Lees verder