Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Gordon heeft nieuw huisgenootje: 'Helemaal verliefd'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Aww, Gordon heeft sinds dit weekend een nieuw huisgenootje! De zanger heeft een puppy in huis gehaald. En dat bleek liefde op het eerste gezicht! De Franse bulldog, die de naam Toto heeft gekregen, laat Gordon smelten!

"Welkom in mijn leven"

Tijd voor een feelgood-nieuwtje! Gordon heeft een puppy in huis gehaald en laat zijn volgers meegenieten van hun eerste dagen samen. "Kijk nou wat een schatje", horen we Gordon zeggen. “Hallo Toto, hallo schat, welkom in mijn leven", zo vervolgt hij dolblij. "Wat een vreugde is dit, echt zo leuk, zo schattig. Ik ben helemaal verliefd." Gordon en Toto brachten vannacht hun eerste nacht samen door. En ook dat lijkt gelukkig helemaal goed te zijn gegaan!

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Gordon hint op komst hondje

Na een eenzame kerst hintte Gordon de afgelopen dagen al op de komst van het hondje. Hij pakte bijvoorbeeld al een enorm chique halsbandje uit. We zijn blij dat de zanger en zijn nieuwe viervoeter het zo goed kunnen vinden! Toen Gordon voor het laatst een hondje had, chihuahua Reus, ging het namelijk mis... "Toch moest hij daar helaas afscheid van nemen in 2013, omdat het beestje teveel gedragsproblemen zou hebben", zo wist weekblad Story…

Meer zien van Gordon? We vertelden jullie laatst al dat alle seizoenen van Joling & Gordon over de Vloer nu op Videoland te vinden zijn! Maar mocht je die afleveringen nou wel eens gezien hebben, dan kun je natuurlijk veel beter onze nieuwe podcast checken! In Bankplakkers bespreken we alles wat er op streamingdiensten te zien is, zodat jij precies weet wat je moet kijken.

Lees verder