Gordon zit vast in Zuid-Afrika

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon zit vast in Zuid-Afrika

Eenzame Kerst voor Gordon

|
|

Laatste update:

Gordon beleeft een jaar met ups en bizarre downs. De zanger/presentator had succes met 100 Jaar Jong, kreeg het coronavirus én werd in zijn eigen huis overvallen. Nu is hij gestrand in… Zuid-Afrika, en kan hij het land voorlopig niet verlaten. “Het jaar had niet eenzamer kunnen worden afgesloten…”

Gordon leek even uit te willen blazen in Zuid-Afrika, waar hij ook een huis heeft. Helaas dook daar een nieuwe, besmettelijkere variant van het coronavirus op, waardoor vliegtuigen uit dat land niet meer in Nederland mogen landen. De presentator zit voorlopig dus vast!

Op Instagram meldt Gordon dat hij niet in God gelooft, maar “als hij wel bestaat wordt het tijd om in te grijpen.” De zanger wenst iedereen “Fijne Kerst, en een jaar wat zoveel beter gaat zijn dan het afgelopen jaar.”

Merry X-Mas, schatjes!

Vanuit Zuid-Afrika geeft Gordon het advies om “Lief te zijn voor jezelf en voor anderen; doe goed en blijf positief!” Hij meldt verder dat het al de vierde keer is dat hij in quarantaine moet, maar het geeft hem wel extra reden om van zichzelf te houden.

De situatie in Zuid-Afrika wordt in de gaten gehouden, en het is de bedoeling dat er vanaf 1 januari weer vliegverkeer mogelijk is. Tot die tijd moet Gordon even doorbijten. Schrale troost voor hem, maar leuk voor ons, is dat Joling & Gordon Over de Vloer nu terug te kijken is op Videoland.

Lees verder