Gordon

Veronica Superguide logo
Gordon

Gordon mishandeld en beroofd in eigen huis: ‘Ze dreigden me dood te steken’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gordon vertelt tegen De Telegraaf dat hij zaterdagnacht in zijn eigen woning is mishandeld en beroofd. De zanger deelt dat hij werd vastgebonden. Met een mes op de keel dreigden ze hem met de dood.

De daders vonden in zijn huis in Amsterdam-Zuid onder meer een pinpas, creditcards en dure sieraden, waaronder een Rolex-horloge.

‘Wie doet iemand zoiets aan?’

"Het leek een nachtmerrie. Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten, maar ze bleven maar tegen me schreeuwen", deelt hij aangeslagen. "Wie doet iemand zoiets aan?"

Toen de indringers vertrokken bevrijdde Gordon zichzelf en sloeg hij alarm. De Amsterdamse politie startte dezelfde nacht nog een groot onderzoek. Het is nog niet bekend hoe de twee inbrekers binnen konden komen.

Met corona besmet

En als dat nog niet genoeg is, kreeg de presentator deze week ook te horen dat hij corona heeft. Hij is “enorm aangeslagen”. De tv-presentator staat onder doktersbehandeling en wordt sinds zaterdagnacht extra beveiligd.

Ook BN’er Estelle Cruijf werd eerder slachtoffer van een overval, net als Nikkie de Jager, a.k.a. NikkieTutorials.

Lees verder