Nikkie de Jager

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nikkie de Jager

‘Nikkie de Jager slachtoffer van gewapende overval’

|
|

Laatste update:

Heftig nieuws voor YouTube-sensatie NikkieTutorials, oftewel Nikkie de Jager. Volgens RTL Boulevard is er vanmiddag bij haar ingebroken door 'minimaal drie daders', die mogelijk gewapend waren.

Nikkie heeft het nieuws zelf nog niet bevestigd, maar "RTL Boulevard kan bevestigen dat het om de woning van Nikkie de Jager (26) gaat", aldus het showbizzprogramma

Buitgemaakt

De politie van Uden maakt middels een aantal tweets bekend dat er inderdaad is ingebroken, maar vermeldt daar uiteraard niet bij wie de slachtoffers zijn. "Het management van Nikkie wil bevestigen noch ontkennen of zij en/of haar verloofde Dylan thuis waren tijdens de overval", schrijft Boulevard. In het politiebericht staat dat de bewoners - mogelijk dus Nikkie en haar vriend Dylan - thuis waren en dat één van hen "oppervlakkige verwondingen" opliep. Ook hebben de inbrekers spullen gestolen.

Daders

De daders zijn direct na de overval, omstreeks 16:00 uur vanmiddag, op de vlucht geslagen in een beige personenauto. De politie vraagt om hulp: wie iets gezien heeft, kan direct contact opnemen. Check de onderstaande tweets voor meer info.

Lees verder