Gordon en Patty op zoek naar de eeuwige jeugd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon en Patty op zoek naar de eeuwige jeugd

Talkshow Gordon & Patty voorlopig van de baan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het dagelijkse praatprogramma Gordon & Patty, met, nou ja, Gordon en Patty Brard (joh!), gaat nog even niet door. Vanwege het coronavirus kunnen de opnames voor de nieuwe SBS6-talkshow niet plaatsvinden.

Dat onthult NU.nl. De dagelijkse talkshow, afwisselend gepresenteerd door Patty en Gordon - met op de vrijdagen een gezamenlijke show - zou eigenlijk op 6 april debuteren. Dat kan niet meer doorgaan. Een nieuwe startdatum is er logischerwijs nog niet, al spreekt NU.nl van "later dit jaar".

Dr. Phil

In Gordon & Patty bespreken de twee vrienden maatschappelijke issues en persoonlijke problemen. "In elke aflevering van dit bijzondere praatprogramma delen opmerkelijke gasten hun persoonlijke verhalen en ervaringen. Gordon en Patty leiden het gesprek tussen deze ervaringsdeskundigen, verschillende experts én het publiek", zo onthulde SBS6 eerder al. Je moet daarbij denken aan stellingen als: 'Wat doe je als je onder de armoedegrens moet leven?' en 'Hoe ga je om met mensen die je een luie dikkerd vinden als je een gastric bypass ondergaat?'.

Coronavirus

Patty en Gordon kregen eerder ook al te maken met de gevolgen van het coronavirus. Zo zou die eerste op 25 maart op feestelijke wijze haar ongetwijfeld sappige biografie presenteren, maar dat feestje gaat niet door. En Gordon voelde zich - nog vóór de overheid haar maatregelen aanscherpte - genoodzaakt om zijn drie horecazaken dicht te gooien.

Lees verder