Patty 'Miss Klysma' Brard tekent voor 4 jaar bij Talpa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty 'Miss Klysma' Brard tekent voor 4 jaar bij Talpa

Patty 'Miss Klysma' Brard tekent voor 4 jaar bij Talpa

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is definitief, onomkeerbaar en het gaat gebeuren: Patty Brard gaat terug naar SBS6. De presentatrice zette haar krabbel onder een contract voor vier jaar bij Talpa. Het blijde nieuws, dat Brard voorlopig nog op de beeldbuis te zien moet zijn, werd bekend gemaakt in 6 Inside. En zo scoort Talpa het ene multitalent na het andere. Eerst Gordon. Nu Brard. Houd het dan nooit op?

Vogeltje 

"Terug op het oude nest. Het voelt als thuiskomen", noemt Brard het. Ze was op vakantie in Thailand toen ze besloot dat Talpa toch helemaal haar ding was. "Tijdens die korte break heb ik besloten om bij terugkomst voor Talpa te gaan." Nou, was fijn voor Talpa dat ze vanaf nu Brard tot hun grote talentenpool mogen rekenen. Er was een hele fittie bezig tussen RTL en Talpa, weet je nog? En nee, Jan de Hoop is nog niet gevraagd door Talpa. 

Blij met Brard

Naast 6 Inside zal Patty Brard ook af en toe in Shownieuws te zien zijn. Maar uiteraard krijg Brard haar eigen show om in te shinen. Voor haar wordt een format ontwikkeld. Marco Louwerens, de nieuwe tv-directeur van Talpa, laat weten niet blij te zijn met de komst van Patty. WEL blij. Sorry. HEEL blij. Hij noemt Brard een "creatief multitalent met een ongekende dosis televisie-ervaring en een groot hart voor de medemens". Hij noemt Brard "een publiekslieveling die de SBS6-kijkers feilloos aanvoelt en daarom echt bij deze zender hoort." Steek die maar in je zak, Patty!

Brard stapte eerder over naar RTL, maar gaat nu dus weer terug. Brard is nu nog te zien bij RTL's ramptoeristisme-show Hotter Than My Daughter.

Lees verder