Patty Brard teleurgesteld in MAFS: ‘Is handremincident wel echt?’

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight kent tot nu toe een paar extreme gebeurtenissen. Nicole trok tijdens een ruzie met Martijn aan de handrem van de auto, en gooide ook een glas wijn in zijn gezicht. De beelden waren niet te zien in MAFS, en oud-realityster Patty Brard ruikt onraad. “Is het echt gebeurd?”

Patty Brard in Shownieuws

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.

Na een vliegende start begonnen Martijn en Nicole elkaar al snel op de zenuwen te werken. Als de camera’s even niet draaien slaat de vlam vaak in de pan. Patty Brard vertelde in Shownieuws dat ze MAFS normaal gesproken een fantastisch programma vindt. “Ik ben mateloos fan van die serie, laat ik dat vooropstellen. Dat je ongezien met elkaar in het huwelijksbootje stapt omdat de wetenschap je gematcht heeft, dat vind ik een ongelooflijk gegeven. Mijn favorieten waren Martijn en Nicole: eerst ging het heel erg goed, maar toen gingen ze op huwelijksreis. Maar chagrijnig!”

Nicole trekt aan de handrem

De situatie tussen Martijn en Nicole liep al snel gierend uit de hand: Nicole trok na een aanvaring midden op de snelweg aan de handrem van hun auto, en tijdens een ander akkefietje gooide ze wijn in Martijns gezicht. Toevallig (of niet), van deze conflicten waren in Married at First Sight geen beelden te zien. Patty is enorm kritisch over het ontbreken van de beelden: “Ik wil het zien! Ik zit niet naar de radio te kijken! Als je in een auto zit is er altijd zo’n klein cameraatje, dus dat staat op beeld!”

‘Is het echt gebeurd?’

Patty gaat in Shownieuws zelfs zo ver dat ze een beetje twijfelt aan MAFS. “Dat is mijn punt: ís het gebeurd? Is het gescript? Je gaat aan alles twijfelen!” Patty haalde haar eigen realityserie Patty’s Posse aan, waarin ze ontdekte dat haar toenmalige echtgenoot René Muthert geld van haar rekening liep te pinnen. “Daar is een hele echtscheiding uit voortgekomen.” Volgens Carlo Boszhard is het zo dat de stellen niet 24 uur per dag gefilmd worden, dus bestaat de kans dat ze belangrijke gebeurtenissen missen.

De kans dat het huwelijk tussen Nicole en Martijn nog gered wordt is niet zo groot, maar we hebben al gekkere dingen in MAFS gezien. Je ziet de (normaal gesproken) romantische show elke dinsdag en woensdag op RTL 4.