Patty Brard

Veronica Superguide logo
Patty Brard

Patty Brard sust ruzie Fred van Leer en Privé

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De rel tussen Fred van Leer en Evert Santegoeds is voorbij! Na onenigheid over een interview (dat wel of niet gegeven was) stapte er een onverwachte moeder Theresa het strijdtoneel op: Patty Brard!

Fred van Leer was deze week woest toen er een interview in Privé werd gepubliceerd. Hij meldde dat hij geen interview had gegeven, waarna Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds helemaal losging op de presentator in Shownieuws.

Patty Brard wilde toch even weten wat er nou precies aan de hand was, vertelde ze in Shownieuws. “Het zat me toch niet helemaal lekker… Eentje zit er thuis nog steeds doorheen en de andere zit hier woedend. Ergens ligt er een waarheid in het midden die op tafel moet, zodat dit niet erger wordt dan het is.”

Géén modder!

Patty nam contact op met Freds manager. “Als we op dit moment iets niet kunnen gebruiken is het dat Fred met modder gaat gooien, en ook weer modder terugkrijgt. Dat is in zijn situatie het slechtste wat er kan gebeuren.”

Fred belde vervolgens met Patty, die het halve weekend bezig was met het beginnen van een vredesoverleg. “Uiteindelijk hebben ze de strijdbijl begraven. Ik weet niet precies wat ze hebben besproken; daar wil ik me ook niet mee bemoeien. Hij had wel het interview gegeven, en ze hadden allemaal een beetje gelijk.”

Fred krabbelt op

Had de ophef te maken met de nare situatie waar Fred momenteel in zit? Brard: “Dat vind ik ook wel weer heftig om te zeggen, want hij is natuurlijk enorm aan het opkrabbelen. Het gaat goed met Fred. Dit had kunnen escaleren en dat is niet wat we voor Fred willen.”

Hoewel Fred van Leer na alle ophef koos voor een soort mediastop, kan hij het toch niet laten om Instagram-posts te plaatsen. Gisteren bedankte hij Connie Witteman voor de steun, nadat hij eerder een emotionele video plaatste.

Hopelijk blijft het conflict een storm in een glas water. Brard is zelf ook niet bepaald onbekend met de entertainmentbladen, dus slim dat ze tussenbeide probeerde te komen!

Lees verder