• Nieuws

Emotionele Fred van Leer bedankt #TeamFred

Fred van Leer

Nadat stylist/presentator Fred van Leer te zien was in een uitgelekt seksfilmpje, ging het even niet zo lekker met hem. Hij trok zich terug van social media, en werd zelfs in het ziekenhuis opgenomen. Fred keerde (eventjes) terug op Instagram om iedereen te bedanken voor de steun.

Van Leer werd op 2 november uit het ziekenhuis ontslagen, en verblijft momenteel op een geheime locatie om de gebeurtenissen te verwerken. In het ziekenhuis krijg hij een aardig briefje van een verpleegkundige, waar de presentator veel kracht uit put.

Fred bedankt #TeamFred!

“Vergeet niet: God bewaart zijn zwaarste beproevingen voor zijn sterkste soldaten!” Van Leer was er enorm van onder de indruk: “Ik ben zo geraakt door dit briefje dat ik kreeg van de allerliefste verpleegkundige in het ziekenhuis. Dit geeft mij zoveel kracht, net als alle ongelooflijk veel lieve reacties die ik heb gekregen.”

Op social media werd de hashtag #TeamFred gebruikt om de presentator een hart onder de riem te steken nadat zijn privébeelden werden gelekt. Tijd om iedereen persoonlijk te bedanken heeft hij niet (door de massale steun), maar via deze post hoopt hij toch iedereen te bedanken. “Dank jullie wel uit de grond van mijn hart.”