• Nieuws

Fred van Leer over seksvideo: “Verschrikkelijk”

Fred van Leer

Fred van Leer kreeg het vandaag zwaar voor de kiezen! Verschillende media melden dat er een seksfilmpje circuleert waarin de presentator te zien is. Fred reageerde zojuist op Instagram.

Op Instagram bedankt Fred van Leer iedereen voor de massale steunbetuigingen. “Ik ben enorm geroerd door alle lieve berichten en het medeleven.” Het lekken van de privébeelden is een zware klap voor Van Leer, die momenteel veel succes heeft met I Can See Your Voice en Drag Race Holland.

“Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik heb tijd nodig om het te verwerken, daarom ben ik de komende tijd offline. Ik word omringd door lieve mensen die goed voor mij zorgen.”

Fred will be back!

Naar omstandigheden lijkt het dus redelijk te gaan met Fred. Het verspreiden van dit soort seksfilmpjes is natuurlijk illegaal, en psychisch enorm zwaar voor de mensen die erin te zien zijn.

Van Leer is niet de enige ster die hiermee geconfronteerd wordt: Patricia Paay kwam de laatste jaren ook regelmatig in het nieuws door een uitgelekte video. In haar zaak werd deze week uitspraak gedaan. De twee mannen die het filmpje verspreidden werden veroordeeld tot voorwaardelijke straffen. De website Geenstijl, die een tweet met de link naar het filmpje deelde, schikte met Paay voor een bedrag van enkele duizenden euro’s.