Gie-ren: 5 x de meest hilarische fragmenten van Fred van Leer

Veronica Superguide logo
Gie-ren: 5 x de meest hilarische fragmenten van Fred van Leer

Gie-ren: 5 x de meest hilarische fragmenten van Fred van Leer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Komende week begint op TLC een hagelnieuw seizoen Say Yes To The Dress: Benelux. Dat betekent: ontelbaar veel jurken en een overdosis kant, tule, glitters en glinsters, besluiteloze bruiden en bemoeizuchtige moeders, schoonmoeders, zussen en vriendinnen. Same old, same old, zou je zeggen, ware het niet dat er een nieuwe presentator van de partij is; niemand minder dan Fred 'paillet' van Leer.

Giergarantie: 100%

En das goed nieuws. Aangezien hij al jaren niet meer van de buis af te slaan is, weten we inmiddels dat Fred’s aanwezigheid een garantie is voor vermakelijke televisie. Het in Rotterdam woonachtige fashion victim kán bloedserieus uit de hoek komen (toch fijn voor al die zenuwachtige bruiden), maar het overgrote deel van Fred’s uitspraken en acties is om te gieren. 

‘Hup hup!’

In de hoop dat we daar dankzij zijn verschijning in Say Yes To The Dress nog een heleboel bij krijgen, verzamelden wij Fred’s meest hysterische en hilarische fragmenten:
1. Fred en Chantal Janzen doen een straatrace... op hakken:
2. Om te gieren: Linda de Mol bezorgt Fred een hartverzakking met oude, níet zo fashionable beelden van een 'o zo lekker gewoon gebleven' Fred uit 2001:
3. Fred valt bij de première van Bridget Jones' Baby als een blok voor een verslaggever van Zoomin.tv en raakt compleet van de kaart door de jonge God voor z'n neus. We horen nog net niets klotsen, arme jongen:
4. Nog meer hakken! Maar dit keer krijgt Fred geen vrouwelijke ervaringsdeskundige in een paar high heels, maar dwingt hij presentator Peter van der Vorst tot het dragen van een paar skyscrapers van stiletto's. Terwijl Fred moeiteloos z'n benen in de lucht gooit, stort Peter nog net niet ter aard van ellende:
5. Fred van Leer kan niet alleen goed op hakken lopen, maar is ook een kei in playbacken. Hij is er zelfs zó goed in, dat voormalig The Voice-jurylid Angela Groothuizen bij het zien van een ‘zingende’ Fred écht gaat geloven dat-ie een briljant zangtalent is:
Een nieuw seizoen Say Yes To The Dress: Benelux zie je vanaf 14 augustus iedere dinsdag om 20.30 uur op TLC.

Lees verder