Fred van Leer

Veronica Superguide logo
Fred van Leer

Update: Fred van Leer ontkent interview over seksfilmpje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Update: Fred van Leer ontkent in zijn Instagram Stories dat hij een interview gegeven heeft aan Privé. Het weekblad heeft nog niet gereageerd. 

Update: Fred van Leer ontkent interview over seksfilmpje

Origineel bericht:

Eerder vandaag nam Fred van Leer de tijd om in een emotioneel filmpje te reageren op die uitgelekte seksvideo. In een interview met Privé geeft de stylist nog wat aanvullende details. Zo leren we dat de situatie nóg erger is dan verwacht: de video kwam namelijk onvrijwillig tot stand.

Fred van Leer in emotioneel filmpje

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: Fred van Leer belandde in een vreselijke nachtmerrie toen een seksvideo waarin hij te zien was uitlekte. Afgelopen zondag werd hij in het ziekenhuis opgenomen, waarna veel geruchten de ronde deden. Fred wist eerder vandaag al het een en ander op te helderen in een emotioneel filmpje. Daarnaast gaf hij een interview aan Privé (via De Telegraaf), waarin hij nog iets verder ingaat op de verschrikkelijke gebeurtenissen.

"Het is in die zin ook geen seksfilmpje"

Fred vertelt dat het bewuste seksfilmpje op vreselijke manier tot stand is gekomen. Hoe precies wil hij echter niet vertellen, dat is “te traumatisch”: “Wat er is gebeurd... het is te verschrikkelijk om over te hebben. (…) Maar om het allemaal te gaan oprakelen en er nog maanden mee bezig te zijn, ik geloof niet dat ik dat wil of kan.” Fred heeft het filmpje zelf dan ook niet bekeken: "Ik kan daar niet naar kijken. En wie dat wel doet – sommige vrienden hebben het bekeken, anderen niet – zien wel dat daar niet iemand op te zien is die gelukkig is met wat hij doet of wat er wordt gedaan. (…) Het gebeurt niet vrijwillig. Het is in die zin ook geen seksfilmpje. Dat je het samen maakt en dat een hacker het van je telefoon haalt en deelt.."

Fred van Leer doet geen aangifte

Fred benadrukt dat het altijd een open wond zal blijven, maar dat hij verder graag vooruit wil kijken. Dat blijkt ook wel uit het feit dat Fred geen aangifte gaat doen tegen de verspreiders van zijn seksvideo: "Ik heb een fijn team en vond het mooi dat iemand me vroeg: ’Ga je voor je gelijk of voor je geluk?’ Die keuze is niet moeilijk. Ik ga er op een dag weer volop tegenaan: voor mijn geluk!"

We wensen Fred veel sterkte toe! #TeamFred!

Lees verder