Patty Brard, ziekenhuis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard, ziekenhuis

Patty Brard emotioneel over hereniging met dochter Priscilla

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Patty Brard kende dit jaar hoge pieken en diepe dalen. Ze herenigde zich met haar moeder en dochter, maar moest afscheid nemen van haar hondje Lulu. Een ware emotionele achtbaan, waar ze openhartig over vertelt!

"Ik mis haar zo ontzettend”

Patty Brard neemt in een interview met het AD haar jaar door. De presentatrice vertelt bijvoorbeeld over haar knieoperatie en het verlies van haar hondje Lulu: “Ik ben sinds de dood van mijn broertje Robert niet meer zo verdrietig geweest. Ik mis haar zo ontzettend, niet te beschrijven.” Als ode aan Lulu heeft Patty haar eerste kinderboek uitgebracht: Bibi & Lulu - Het is feest. Ze schreef het boek aan de hand van de dagboeken van haar hondjes; een cadeautje van haar man Antoine. In die dagboeken stonden “verhaaltjes, herinneringen, gebeurtenissen van ruim twaalf jaar van hun leven”.

Patty Brard en Priscilla na 11 jaar herenigd

2020 was echter ook een jaar vol vreugdevolle momenten, zo werd Patty herenigd met haar moeder. De presentatrice kan haar moeder nu bezoeken wanneer ze wil, nadat ze eerder "was weggehouden door haar zus". Daarnaast sloot Patty twee maanden geleden ook haar dochter Priscilla - na 11 jaar geen contact te hebben gehad - weer in haar armen. “Het is een groot geluk. Ik probeer de tijd in te halen. Ontzettend lief voor haar te zijn. Wat zij ook voor mij is. Vanmorgen kreeg ik nog drie appjes. ‘Ik hou van jou, mama’ met een hartje. Dat is wat beklijft: dat je het je eigen dierbaren gezellig moet maken”, aldus Patty.

De hereniging met Priscilla kwam trouwens net op tijd! Patty is blij dat haar dochter nog afscheid heeft kunnen nemen van Lulu: “Zij heeft de hondjes destijds uitgezocht met Antoine en opgehaald. Alsof het zo moest zijn dat Priscilla haar nog zag en Lulu daarna is gegaan.”

Bibi & Lulu - Het is feest is vanaf morgen te koop.

Lees verder