Patty Brard, Antoine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard, Antoine

Patty Brard in tranen in 5 Uur Show: 'Dat gaat niet goed hé?'

|
|

Laatste update:

Het is de makers van 5 Uur Show gelukt om Patty Brard tot tranen toe te roeren! De presentatrice werd namelijk hartverwarmend toegesproken door haar eigen man Antoine. 

En dat zag de presentatrice totaal niet aankomen!

Gezinsgeluk

"We hebben elkaar nou zo'n 15 jaar geleden leren kennen en ik ben zowel figuurlijk als ook letterlijk voor je gevallen", begint Antoine zijn valentijnsboodschap met een bos rozen en één van hun hondje in zijn hand. "We hebben sindsdien een gezinnetje opgebouwd met Bibi en Lulu en afgelopen jaar is er heel veel veranderd."

Liefde voor altijd

Antoine doelt met 'die verandering' op het herstellende contact met haar moeder en met haar dochter Priscilla, "maar ook Lulu is ons ontvallen. Maar lieve kleine Lulu heeft wel weer stoute kleine Bobby naar ons toegestuurd en wat ik dit jaar in je gewaardeerd hebt, is je positivisme en je optimisme, doorzettingsvermogen, doortastendheid, warmte en liefde. Ik houd al 15 jaar van je, ben dit jaar nog meer van je gaan en houden en blijf voor altijd van je houden." 

We hebben een podcast met kijktips!

Tranen met tuiten

Uiteraard gaat dit bericht van haar man Patty in de studio van De 5 Uur Show niet in de koude kleren zitten. "Zo! Wilde jij nog bloemen?" vertelt ze snikkend. "Doe mij dit niet aan. Lieverd, ik kom eraan." Bekijk hieronder de video terug.

Ben je nu helemaal in de sfeer gekomen van Valentijn? Beluister dan snel onze podcast, want ook daar kan het hartverwarmende onderwerp waar we allemaal zoveel van houden niet ontbreken.

Lees verder