patty brard shownieuws beroving dusan tadic

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
patty brard shownieuws beroving dusan tadic
BN'ersSBSShownieuwsTV

Patty Brard fel bij Shownieuws: ‘Ik vind dat dus zo’n gelul’

|
|

Laatste update:

Kun je als BN’er de straat nog wel op met dure accessoires, zoals horloges? Shownieuws-deskundige Patty Brard heeft een duidelijke mening! Toch durft ze het zelf ook niet meer aan…

Dusan Tadic beroofd

Dusan Tadic is gewond geraakt bij een gewelddadige overval. De voetballer werd eind vorige maand door twee mannen opgewacht bij zijn huis in Amsterdam. Ze hadden het waarschijnlijk gemunt op het horloge van de voetballer. De overval op Dusan is de zoveelste in een reeks BN’ers die in (de buurt van) hun woning beroofd worden. Neem bijvoorbeeld Nikkie de Jager, Mark Gillis en Gordon.

Een duur horloge dragen?

De beroving wordt besproken in Shownieuws. Presentator Manuel Venderbos vraagt zich hardop af of het tegenwoordig nog wel verstandig is om in het openbaar een duur horloge te dragen? Patty Brard vindt dat duidelijk een onnozele vraag: “Maar dat vind ik dus zo’n gelul”, zegt ze met klem. “Ik vind dat je om moet kunnen doen waar je zin in hebt. En dat je gewoon met je tengels van andermans spullen af moet blijven.

'Ik vind het heel eng'

Toch moet Patty – die eerder nog keihard moest ‘knorren’ om haar collega’s – eerlijk toegeven zelf ook geen dure accessoires meer te dragen… “Niet dat ik zoveel heb”, lacht ze. Wielrenster Leontien van Moorsel is het met Patty eens: ook zij durft de straat niet op met waardevolle sieraden: “Ik heb ze allemaal verkocht”, stelt ze. “Ik vind het heel eng.

De Shownieuws Zomereditie zie je elke werkdag om 19:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder