dyantha brooks shownieuws huilen lachen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
dyantha brooks shownieuws huilen lachen
SBSShownieuwsTV

Hilariteit in Shownieuws: ‘Patty Brard begint gewoon te knorren’

|
|

Laatste update:

Opnieuw liepen de emoties hoog op in Shownieuws. Ditmaal waren het gelukkig echter tranen van het lachen! Patty Brard en Dyantha Brooks komen niet meer bij: “Wat zit er in het water?

Het volkslied bij de GP van Zandvoort

Het is aftellen geblazen: de Formule 1 GP in Zandvoort komt er aan! Na een korte zomerstop is het in het weekend van zondag 4 september eindelijk zo ver. Er zullen dat weekend niet alleen ronkende motoren, maar ook muziek te horen zijn. Op zondag klinkt bijvoorbeeld het volkslied. Het lijkt de Shownieuws-deskundigen leuk om daar ieder jaar iemand anders voor te vragen, net als bij de Super Bowl. 

'Patty kijkt me boos aan'

Presentatrice Dyantha Brooks vindt dat we bij geschikte zangers ook moeten kijken naar ‘oude diva’s, zoals Trijntje Oosterhuis. “Noem je haar een oude diva?” vraagt Bart Ettekoven. Dyantha verduidelijkt snel dat ze alleen maar bedoelt dat Trijntje al lang meeloopt! “Patty [Brard] kijkt me boos aan. Als blikken konden doden.” Patty – die eerder weinig medelijden had met Sonja Bakker – reageert: “Niet aan mijn Trijn komen, ja.” Bart kan het daarop niet laten een sneer uit te delen: “Het is wel een oude locomotief inmiddels.” Daarop barst de studio in lachen uit.

'Het is een echte maandag'

Wat zit er in het water”, vraagt Dyantha – die laatst opnieuw moeder werd – zich lachend af. “Ik ga gewoon door.” De presentatrice probeert daarna door te gaan naar het volgende item, maar wordt afgeleid door een nog steeds gierende Patty. Ze kan haar eigen lachen ook niet inhouden: “Patty begint gewoon te knorren hier. (…) Het is een echte maandag”, zo sluit ze af met tranen in haar ogen.

De Shownieuws Zomereditie zie je elke werkdag om 19:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder