Patty Brard vernietigt Sonja Bakker in Shownieuws

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard vernietigt Sonja Bakker in Shownieuws
BN'ersOphefShownieuws

Patty Brard geeft Sonja Bakker ‘afscheidscadeau’: ‘Zó dom!’

|
|

Laatste update:

Dieetgoeroe Sonja Bakker maakte deze week bekend permanent op Ibiza te gaan wonen. Volgens de gevallen dieetexpert wordt ze in Nederland met de nek aangekeken (nadat ze meerdere malen recepten pikte van andere mensen). Volgens Bakker ligt ‘haar leven totaal overhoop’, maar Shownieuws-expert Patty Brard heeft weinig medelijden.

Sonja Bakker werd in de zomer van 2021 beschuldigd van plagiaat, omdat ze recepten van anderen gelift zou hebben. Ze wees met haar vinger naar haar medewerkers, maar die ontkenden met klem. Later bleken haar boeken óók vol te staan met smakelijke recepten die Bakker niet zelf bedacht had. Sonja hield een ‘huilverhaal’ bij Jeroen van der Boom, maar inmiddels lijkt iedereen wel even klaar te zijn met het eierkoekenorakel.

‘Zó dom!’

In Shownieuws ging Patty Brard helemaal los op Sonja Bakker. ‘Op een gegeven moment is het toch klaar? Ze heeft plagiaat gepleegd: ga iets anders doen! Het is ook zo dom… Als je een recept ziet met een springvorm van 15 centimeter, en je neemt dat precies over. Ik zou van haar nooit meer dieetadvies overnemen. Waar betaal je voor? Je kan hetzelfde boek uit 1902 al een keer kopen. Ze moet een jaar stil zijn, en dan denken: Wat kan ik nog eens gaan doen?’

Patty Brard komt regelmatig ook op Ibiza en William Rutten vroeg zich hardop af of het de volgende keer dat Patty Sonja tegenkomt ruzie wordt. Brard: ‘Nee, ik vind haar lief, maar ook heel dom.’

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder