Martien Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland

Opnieuw flinke tegenslag voor familie Meiland: ‘Wat erg!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als er ergens geen gebrek aan is bij de familie Meiland, dan is het wel aan drama met een hoofdletter 'D'. Ook in de nieuwste aflevering van Chateau Meiland houden de realitysterren het niet droog.

Prettig gestoord

Het leven van de Meilandjes gaat niet altijd over rozen. Zelfs een toiletbezoekje kan bij de prettig gestoorde familie al ontaarden in een loeispannend avontuur. Ook vanavond bewijzen de realitysterren weer dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren. Een lekkage in de paardenstal zorgt vanavond in Chateau Meiland namelijk voor enorme paniek in de tent!

Ravage

In het fragment voor de komende aflevering is te zien hoe Martien Meiland de lekkage in de paardenstal ontdekt. De oorzaak van alle ravage is een defecte drinkbak. Deze heeft ervoor gezorgd dat de vloer van de stal, die gelukkig vooral als opslagplaats wordt gebruikt, blank staat. Samen met Erica probeert Martien te redden wat er te redden valt. Maar dat blijkt al snel makkelijker gezegd dan gedaan.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Miljoenenvilla

Gelukkig is het niet alleen maar drama wat de klok slaat voor de familie Meiland. Zo zijn Martien en Erica sinds kort de trotse eigenaar van een indrukwekkende miljoenenvilla. Het is nog niet bekend of een stal ook is inbegrepen bij de gepeperde prijs.

Je ziet Chateau Meiland vanavond om 20.30 uur op SBS6.

Lees verder