Opnames van Fast and Furious Spin-off Hobbs and Shaw zijn begonnen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opnames van Fast and Furious Spin-off Hobbs and Shaw zijn begonnen

Opnames van Fast and Furious Spin-off Hobbs and Shaw zijn begonnen

|
|

Laatste update:

De opnames voor wat ongetwijfeld dé vetste actiefilm van 2019 gaat worden zijn vandaag van start gegaan. Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Jason ‘The Stath’ Statham hebben online de eerste foto vrijgegeven van de eerste draaidag van de Fast and Furious Spin-off ‘Hobbs and Shaw’ .

Instant-actieklassieker

In deze van top tot teen met testosteron gevulde blockbuster zullen de twee stoerste kale mannen uit de Fast & Furious-franchise (sorry Vin Diesel-fans, maar jullie weten stiekem ook wel dat het waar is) opnieuw samenwerken. In het vorig jaar verschenen achtste deel The Fate of The Furious waren éénmansleger Luke Hobbs en superschurk Deckard Shaw tegen hun wil aan elkaar gekoppeld door Kurt Russells Mr Nobody. De twee kleerkasten waren dan misschien aan elkaar gewaagd, de samenwerking bleek zowel de acteurs als het publiek uitstekend te bevallen. Vandaar dat we nu in 2019 deze instant-actieklassieker krijgen.
Opnames van Fast and Furious Spin-off Hobbs and Shaw zijn begonnen

Vette Wagen

Fast & Furious-fans waren wellicht bang dat deze spin-off zich meer op man-tot-man actie zou gaan richten, en dat daardoor de snelle auto's wat verwaarloosd zouden worden. Er is echter duidelijk geen reden tot onbezorgdheid, want op de eerste foto zien we The Stath meteen met een wagen die er nog vetter uitziet dan alles waar 'ie in in de hele Transporter-franchise in rondgesjeesd heeft. De opnames vinden plaats in Londen, en Dwayne Johnson voegt zich pas over twee weken bij de cast. De eerste twee weken is het dus Stath only.

En dan ook nog Idris Elba als schurk!

Regie van dit actiefestijn is in handen van David Leitch, die met Atomic Blonde al liet zien geweldige vechtscènes te kunnen filmen. Daarnaast bewees hij dit jaar met Deadpool 2 dat hij ook uitstekend overweg kan met een mix tussen actie en komedie. De regisseur droomt er ook al hardop van om van deze spin-off een hele franchise te maken. Kom maar op David! En alsof dit allemaal al niet geweldig genoeg is wordt, de schurkenrol ook nog eens gespeeld door Idris Elba; misschien wel de enige Brit die net zo badass is als The Stath.

‘Hobbs and Shaw’ knalt op 25 juli 2019 snoeihard de bioscopen in. Op moment van schrijven is dat nog 319 nachtjes slapen. Niet dat we het bijhouden ofzo...

Lees verder