Nieuwe details over Fast and Furious Spin-off rond Hobbs & Shaw

Veronica Superguide logo
Nieuwe details over Fast and Furious Spin-off rond Hobbs & Shaw

Nieuwe details over Fast and Furious Spin-off rond Hobbs & Shaw

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Regisseur David Leitch heeft in een interview ter promotie van het langverwachte Deadpool 2 ook wat nieuwe details gegeven over de Fast & Furious spin-off die hij gaat maken met Dwayne Johnson en Jason Statham. Opvallend genoeg heeft de filmmaker het hier over een nieuwe franchise.

The Bald and The Brutal

Met de komst van Dwayne Johnson in Fast Five werd de Fast & Furious-franchise er meteen een stuk leuker op, en met de toevoeging van Jason Statham als de over-the-top schurk Deckard Shaw in Furious 7 was het feest helemaal compleet. Ineens was Vin Diesel de op-drie-na-stoerste kale bink in wat ooit zijn eigen franchise was. Geen wonder dat de brompot zich op de set van Fast & The Furious 8 ging gedragen als een primadonna, of, zoals Dwayne Johnson het op Instagram zei, een “Candy-ass”. De twee nieuwe sterren van de serie bleken een geweldige chemie met elkaar te hebben, en daarom krijgen we zomer 2019 een aparte Hobbs & Shaw-film. Toch jammer dat ze die niet The Bald & The Brutal hebben genoemd.

Wacht even, krijgen we nu een FRANCHISE?

David Leitch liet vorig jaar met Atomic Blonde al zien een vette actiefilm te kunnen maken. Met Deadpool 2 heeft hij nu bewezen dat hij ook geweldig overweg kan met comedy, en dat hij dus de juiste man is voor een Hobbs & Shaw-film. Toch zegt hij dat de film wat serieuzer wordt: “Ik denk dat het wat serieuzer wordt want het is een nieuwe start. Het is een origin-story op een bepaalde manier. Of misschien is het niet echt een origin-story, maar we staren hier wel een nieuwe franchise. Dus we willen dat het wat meer om de personages draait, maar natuurlijk gaan we ook veel grote actiescènes doen zoals het hoort bij dit type franchise”. Wacht even, heeft Leitch het hier nu tot twee keer toe over een FRANCHISE?! Dat zou dus betekenen dat er nog meer Hobbs & Shaw-films aan kunnen komen als hun eerste spin-off inderdaad een verpletterend kassucces wordt. Nu zitten we helemaal van plezier te stuiteren op onze bureaustoel.

Het testosteron-circus van Hobbs & Shaw zal vanaf 25 juli 2019 hun spieren laten rollen in de bioscopen. Dus zo fast is de film er nog niet, maar reken maar dat ‘ie verdomd furious wordt.

Lees verder