Peaky Blinders op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peaky Blinders op Netflix

Opnames Peaky Blinders gestaakt uit angst voor coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het aantal producties dat is stilgelegd vanwege de coronacrisis is inmiddels niet meer op tig handen te tellen. Na The Witcher en Stranger Things is Peaky Blinders de volgende hitserie die in zwaar weer terecht komt vanwege de coronacrisis. Een woordvoerder van de BBC vertelt tegenover Deadline: “In het licht van de ontwikkelingen rondom Covid-19 hebben de producers besloten om de opnames van Peaky Blinders: Seizoen 6 uit te stellen. Deze beslissing is genomen in overleg met de BBC en wij staan achter dit besluit.”

Boodschap

Op de officiële Twitter-pagina van Peaky Blinders verscheen vanmiddag een boodschap met vergelijkbare strekking. Het is nog niet bekend wanneer de opnames voor deze razend populaire misdaadserie weer van start zullen gaan. De BBC verklaart dat de omroep de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet zal volgen. De adviezen van de internationale gezondheidsorganisaties zullen bepalen wanneer de opnames weer hervat worden.

Opnames Peaky Blinders gestaakt uit angst voor coronavirus

Première

De productie van Peaky Blinders: Seizoen 6 ging vorige maand van start. Hoewel de nieuwe reeks nog geen releasedatum heeft, verwachten wij dat het nieuwe seizoen in de loop van 2021 in première gaat. Laten we het hopen, Peaky Blinders gooide eerder nog hoge ogen in ons overzicht van de beste misdaadseries op Netflix!

Lees verder