De Luizenmoeder, Juf Ank

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Luizenmoeder, Juf Ank

Hallo allemaal! Opnames Luizenmoeder-film starten in september

|
|

Laatste update:

Het is bevestigd! De opnames van de film De Luizenmoeder zullen in september van start gaan. Zo maakte actrice Maaike Martens bekend bij Radio 5. Actrice Ilse Warringa (de enige echte juf Ank) zal de film regisseren. 

Het gaat beginnen (hopelijk)

"In principe gaan we in september beginnen", verklapt Maaike Martens, die moeder Ursula speelt in de serie. "Ik kan niet wachten, iedereen heeft enorm veel zin." Wij ook! Bijna alle castleden van de serie zijn bij de film van de partij. Het hangt allemaal wel af van de coronasituatie. In het geval dat er plotseling nog een grote golf besmettingen komt tegen die tijd, zullen de opnames moeten worden verschoven.

Verbreker van kijkcijferrecords 

Eerder dit jaar werd de film aangekondigd van de megahit. De Luizenmoeder verscheenin 2018 en 2019 op tv en verbrak het ene kijkcijferrecord na het andere door elke week miljoenen mensen te trekken. Na 2 seizoen stopte de serie echter, omdat schrijver en acteur Diederik Ebbinge zou willen stoppen op een hoogtepunt. Maar die film kan er nog wel bij! Zal het iconische Luizenmoeder-liedje straks door de bioscoopzaal klinken?

Wanneer De Luizenmoeder-film in de bioscopen verschijnt, is nog niet bekend. 

Lees verder