Juf Ank Ilse Warringa De Luizenmoeder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Juf Ank Ilse Warringa De Luizenmoeder

Hoe dan?! Gezin Ilse Warringa van De Luizenmoeder heeft luizen

|
|

Laatste update:

En dan in het meest ironische nieuwtje van de dag: het gezin van De Luizenmoeder-actrice Ilse Warringa heeft last van… luizen! Gelukkig snapt Ilse zelf ook niet precies hoe haar kinderen de luizen tijdens hun quarantaine hebben opgelopen.

De Luizenmoeder-actrice Ilse Warringa heeft luizen

Ilse Warringa laat op Twitter weten dat er bij haar thuis een luizenplaag is uitgebroken! En dat is gezien haar rol in de serie De Luizenmoeder natuurlijk stiekem best wel komisch… De grote vraag is echter hoe Ilse haar kinderen de luizen hebben opgelopen. “Ik dacht dat de gehele natie door social distancing wel van deze plaag af zou komen”, aldus Ilse. Helaas blijkt die logica dus niet helemaal waterdicht. De actrice meent daarom dat haar kinderen de eitjes mogelijk al voor de intelligente lockdown hebben opgelopen. Lees maar:

De Luizenmoeder-film in de maak

“Houdt het dan nooit op?”, vraagt Ilse zich in haar tweet af. Als het op De Luizenmoeder aankomt, is het antwoord gelukkig een volmondig “nee”! Het échte afscheid van Juf Ank vindt namelijk plaats in de bioscoop. Ilse maakte eerder al bekend dat er een De Luizenmoeder-film aankomt. Extra leuk: de actrice speelt niet alleen mee, maar mag de film ook regisseren!

Helaas moeten we nog wel even wachten op die De Luizenmoeder-film. De opnames beginnen namelijk pas later dit jaar… Gelukkig hoeft Ilse zich tot die tijd niet te vervelen! Zo zag je de Gouden Kalf-winnares laatst bijvoorbeeld nog voorbij komen in De TV Kantine.

Lees verder