Opnames slotseizoen Brooklyn Nine-Nine van start gegaan

Door Redactie
Andy Samberg in Brooklyn Nine-Nine op Netflix

De cast van Brooklyn Nine-Nine is onlangs begonnen met de opnames van het achtste en laatste seizoen van deze hitserie. Probeer het dan maar eens droog te houden. Title of your sextape!

Gloednieuwe afleveringen

De fans van Brooklyn Nine-Nine kunnen uitkijken naar een reeks gloednieuwe afleveringen. Melissa Fumero, die in de comedyserie de rol van de ambitieuze Amy Santiago speelt, deelde het goede nieuws op Instagram. “Terug in de Nine-Nine! Gisteren was ik zo blij om weer terug te zijn, dat ik vergat om een foto te nemen van dit bijzondere moment.

‘Enorm dankbaar’

Helaas werd in februari bekend dat het achtste seizoen van Brooklyn Nine-Nine ook meteen het laatste zou zijn. Schrijver en bedenker Dan Goor schreef toen: “Ik ben enorm dankbaar dat NBC en Universal ons de kans geven om deze personages en de fans het afscheid te geven dat ze verdienen. (…) Ik snap dat sommige mensen teleurgesteld zullen zijn dat het zo snel is afgelopen, maar ik ben dankbaar dat het nog zo lang heeft geduurd. Titel van mijn sekstape.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Trouwe fans

Ook wij zijn trouwe fans van Brooklyn Nine-Nine. Eerder riepen we deze kruising tussen The Office en Police Academy nog uit tot een van de beste comedyseries aller tijden. Nieuwsgierig geworden? De eerste zes seizoenen van Brooklyn Nine-Nine staan nu op Netflix!

Lees ook: De 9 beste afleveringen van Brooklyn Nine-Nine.