Chadwick Boseman als TChalla in Marvel-film Black Panther

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chadwick Boseman als TChalla in Marvel-film Black Panther

Opnames Black Panther: Wakanda Forever van start gegaan!

|
|

Laatste update:

Heel goed nieuws voor Marvel-fans! De opnames van het tweede deel van Black Panther zijn begonnen en daarmee gaan we officieel terug naar Wakanda.

Dat vertelde MCU-opperbaas Kevin Feige aan Variety. Het eerste deel was een groot succes en een flinke mijlpaal voor de franchise met een grotendeels zwarte cast en crew. Het grootste deel van de acteurs keert daarom ook terug, behalve natuurlijk legende en titelheld Chadwick Boseman. De T’Challa-acteur overleed vorig jaar aan de gevolgen van darmkanker.

Chad trots maken

Daarom is het volgens Kevin des te belangrijker om de acteur trots te maken. “Het is heel erg emotioneel zonder Chad. Maar iedereen heeft ook heel veel zin om de wereld van Wakanda terug te brengen naar het publiek. We gaan het op zo’n manier doen dat we Chad trots maken.

Nieuwe T’Challa?

Het was lang onduidelijk hoe Marvel de Black Panther-franchise voort zou zetten zonder hun titelheld. Er zijn meerdere opties langsgekomen, waaronder een recasting van T’Challa. Uiteindelijk heeft het team gekozen om het personage bij Chad te houden en hem niet terug te laten keren. Maar wie weet komt er wel een nieuwe Black Panther. Wakanda heeft tenslotte een leider nodig.

Win het weekend van je dromen!

Details Wakanda Forever

Marvel houdt de details over Wakanda Forever nog lekker geheim, maar de titel lijkt erop te hinten dat de sequel meer gaat focussen op de natie in het algemeen. Hierdoor zou ieder personage uit de eerste film een grote rol kunnen krijgen in deel twee. Voordat het zover is krijgen we in ieder geval nog vier Marvel-films voor onze kiezen!

De releasedatum voor Black Panther: Wakanda Forever staat gepland op 8 juli 2022.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder